Back to crochet

Τα crochet είναι μια τάση που φέτος έχει κάνει ένα δυνατό comeback αφού οι fashion designers δημιούργησαν άνετα και εντυπωσιακά outfits για all day εμφανίσεις .Ρούχα που ξεχωρίζουν για την αισθητική και εκπέμπουν ρομαντισμό και κλάση  Τα crochet outfits ενώ κρύβουν μια απλότητα και μια πιο minimal διάθεση γενικότερα ,εξωτερικεύουν μια πιο σεξυ και φινετσάτη εκδοχή που κερδίζουν βλέμματα .

Ενώ κάποτε τα crochet ρούχα τα  θεωρούσαν πιο καθημερινά ,βλέπουμε πλέον τα αγαπημένα ενδύματα να φοριούνται και για πιο formal περιπτώσεις .Φορέματα σε στενή γραμμή αναδεικνύοντας την γυναικεία κομψότητα αλλά και two pieces set αποτελούν κομμάτια statements για stylish εμφανίσεις σε διάφορα events .

Παρόλα αυτά , εάν θέλεις να ξεχωρίζεις για το γούστο και το στυλ σου προτίμησε total crochet outfits σε γήινες αποχρώσεις και εννοείται το αγαπημένο μου off white.

Τα crochet outfits γίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά όταν συνδυαστούν με gold accessories . Τα πέδιλα lace up αλλά και τα gladiator σανδάλια ταιριάζουν άψογα σε ένα crochet outfit.

52C7E258-67D8-47E1-8CF6-010F4418D580
ED5933A8-65B3-4F1A-ABAC-F7B40F86AD87

Να θυμάσαι όμως ότι τα crochet είναι διαχρονικά άρα είναι μια αγορά που θα σε δικαιώσει!! Αλλά μπορείς να τα συνδυάσεις  με jeans και με πιο αέρινα items.Γενικότερα ΔΟΥ δίνουν την δυνατότητα να «παίξεις» και να δημιουργήσεις διάφορα outfits που θα αναδείξουν το στυλ και την θηλυκότητα σου .

Άκρως καλοκαιρινά αφού μπορούν να φορεθούν και με μαγιό για stylist beach looks .

Εάν δεν σε έχω πείσει ότι τα crochet outfits φέτος θα πρωταγωνιστούν , τότε κάνε μια στροφή στο παρελθόν και δες πόσο αγαπήθηκαν και πόσο αποθεώθηκαν.