COMFY AND STYLISH FASHIONLOOKS

Πολλές φορές θέλεις να βγεις από το σπίτι το πρωί και να φορέσεις ότι πιο cozy and stylish.Αλλά θέλεις να δείχνεις και κομψή και sexy.Τι πιο όμορφο λοιπόν να εφοδιάσεις την γκαρνταρόμπα σου με outfits που θα εμπνέουν στυλ και θηλυκότητα.Άνετα και all day outfits που θα σε πάνε παντού και δεν θα σε περιορίζουν.

Πλέον οι φόρμες έχουν σπάσει τον μύθο ότι είναι μόνο για συγκεκριμένες και πρόχειρες εμφανίσεις.Ναι λοιπόν με τις φόρμες μπορείς να είσαι στυλατη και να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Η αγαπημένη μου boutique Looking good btq στη Λευκωσια μας προτείνει 7 cozy outfit για να είμαστε in style με άνεση και sporty διάθεση .Σετ φόρμες σε ότι χρωματισμό φανταστείς .Οι βελούδινες φόρμες δίνουν μια πιο luxury προσέγγιση και έχουν αγαπηθεί από όλες μας και γενικότερα έχουν γίνει must .

received_926351738309418
received_473162060687526

Τώρα τα blazers που έχω φορέσει η αλήθεια είναι ότι τα έχω αγαπήσει γιατί είναι fashionable and trendy.Τα έχω συνδυάσει με χακί αρβυλακια που φέτος είναι το number 1 , ενώ για τις φόρμες προτείνω να τολμήσετε να τις συνδυάσετε με γόβα.

7 outfits που δεν μένουν απαρατήρητα και σίγουρα όταν τα φορέσεις η αυτοπεποίθηση σου θα ανέβει και θα κερδίσεις comments για το πόσο στυλατη είσαι.https://www.instagram.com/lookinggoodbtq/?hl=en

Location : Αρχιεπισκόπου Μακαριου 34 Λατσια Λευκωσία