HOW TO WEAR YOUR TWEED SKIRT

Επανειλημμένα έχω δηλώσει λάτρης των tweed outfits .Η αγάπη μου και το κόλλημα μου με τον οίκο Channel είναι πλέον γνωστά .Για εμένα η μόδα έχει μια βαρύτητα . Κρύβει πίσω της μια ιστορία που αν είσαι fashion girl ή fashion lover σίγουρα την έψαξες . Η μόδα έχει άποψη και εκφράζεται μέσα από τις δημιουργίες ,η μόδα δεν είναι κάτι «φτηνό» και επίκαιρο .Είναι μια συνταγή που δοκιμάστηκε από όλους τους κολοσσούς του χώρου και μας μαθαίνει ότι η ποιότητα ,η καλαισθησία ,το γούστο , η υψηλή αισθητική πάντα θα έχουν τον πρώτο λόγο. Λατρεύω να βλέπω γυναίκες με φινέτσα και στυλ. Γυναίκες που υποστηρίζουν την κλάση και το ρούχο τις κάνει να δείχνουν δυναμικές και κομψές .Γιατί κάπου ξεχάσαμε την θηλυκότητα και πλέον γίναμε πιο sport ,πιο cozy .Η γυναίκα οφείλει στον εαυτό της να είναι όμορφη ,κομψή και στυλατη. Σε κάθε της πέρασμα να κερδίζει τα βλέμματα και κυρίως να γίνεται αντιγραφή για το μοναδικό της γούστο .Για να είσαι chic πρέπει αρχικά να έχεις αυτοπεποίθηση και να «μελετήσεις» λίγο προηγούμενες δεκαετίες όπου η γυναίκα ξεχώριζε για την κομψότητα και την θηλυκότητα της.

Τα tweed outfits δεν ταιριάζουν ή ακόμη δεν υποστηρίζονται από όλες .Είναι πολυ ιδιαίτερα items και θέλουν πολυ προσεκτικούς συνδυασμούς τόσο με αλλά ρούχα ,οσο και με παπούτσια και accessories . Αν νομίζεις ότι θα είσαι πολύ κλασική με τέτοιο outfit , θα διαφωνήσω .Το πως θα το φορέσεις θα καθορίσει το ύφος στο στυλ σου .Και επειδή το σημερινό post έχει να κάνει αποκλειστικά με τις tweed φούστες ,θα διαπιστώσεις ότι ενώ από μόνη της δείχνει κλασική , συνδυάζοντας την με τα κατάλληλα κομμάτια ,αλλάζει ύφος .

Οι tweed φούστες είναι μια επιλογή για την δουλειά , την βόλτα και για μια κοινωνική υποχρέωση . Αν το δικό του blazer σου φαίνεται βαρετό στο σύνολο τότε συνδύασε με μάλλινα (ζακέτα, ζιβάγκο , πλεκτό crop top ) αλλά και με πουκαμισάκι σε ότι ύφασμα σκεφτείς.
Τις tweed φούστες θα τις βρεις σε διάφορα μεγέθη . Εννοείται ότι εγώ προτιμώ τις mini όπου με ψηλοτάκουνα ή μποτάκια ή μπότες δείχνουν elegant , αλλά ακόμα και οι mindi skirts είναι πολύ sexy αν μπορείς να τις υποστηρίξεις . Απλά σε αυτή την περίπτωση απέφυγε τα μποτάκια και προτίμησε μπότα ή γόβα ή σανδαλο.

received_2990136857906437
received_242162408003955

Αν ακόμη δεν πιστεύεις ότι μια tweed φούστα είναι κάτι που σου ταιριάζει και διστάζεις να βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου , εγώ θα σου πω να το κανείς . Θα κλέψεις τις εντυπώσεις και θα ανεβάσεις τον πήχη στο στυλ σου ψηλά.

Fashion tips # Οι κορδέλες με πέρλες ή πέτρες στα μαλια θα σου δώσουν extra credits ενώ η αλογοουρά με μεγάλο φιόγκο θα σε κάνει να δείχνεις ακόμη πιο εντυπωσιακή . Όσο για τα καπέλα μπερέ εις σου δώσουν ένα παριζιάνικο style.

Εάν το rock style είναι αυτό που σε αντιπροσωπεύει τότε το leather jacket σε συνδυασμό με την tweed φούστα και αρβυλακια θα σε κρατήσουν στο δικό σου στυλ.

Beauty tips # Βάλε το κόκκινο κραγιόν σου και θα είσαι η νούμερο ένα fashionista. Ένα τόσο φλογερό χρωμα θα σε κάνει γοητευτική και εντυπωσιακή . Εξάλλου το κόκκινο κραγιόν αποτελεί αφορμή για να είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό . Σκέψου αν το συνδυάσεις με tweed skirt ποσο υπέροχη και μοναδική θα δείχνεις .