JUMPSUITS ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΤΥΛ

Ίσως είναι το πιο εύκολο και άνετο ρούχο. Ανακαλύψτε λοιπόν ποιο είναι το κατάλληλο σχέδιο ολόσωμης φόρμας για τον σωματότυπο σου και αποφύγεται τυχών λάθη.

Το jumpsuit είναι από αυτά τα κομμάτια που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Πρώτον διότι σε διευκολύνει όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις και δεύτερον είναι διαχρονικό fashion item που πάντα γοητεύει και αναδεικνύει την γυναικεία κομψότητα και ομορφιά. Είναι αυτό που θα επιλέξεις για να φορέσεις καθ ‘όλη την διάρκεια της ημέρας!!! Με ένα αθλητικό παπούτσι για πρωινή βόλτα αλλά και με ένα ψηλό κομψό σανδαλο για μια βραδυνή έξοδο. Το jumpsuit έχει την ιδιαιτεροτητα να μεταμορφώνει άμεσα το στυλ από μια εμφάνιση σε μια άλλη.

Δεν παραλείπει όμως να είναι και η πρώτη επιλογή πολλές φορές για πιο formal εξόδο.Μονόχρωμα με βολάν ή κοψίματα στη μέση ή οne shoulder , ή τύπου καμπάνα είναι μερικά styles για το βράδυ ή για ένα Event. Οι σχεδιαστές μεγάλων οίκων για την κολεξιόν SS2020 μας παρουσίασαν jumpsuits σε μπλε ή φούξια χρώμα με έντονες λεπτομέρειες στα μανίκια , ασύμμετρες με μεγάλους φιόγκους που θα συζητηθούν. Μας προτείνουν jumpsuits για κομψές και μοναδικές εμφανίσεις. Για πιο casual εμφανίσεις επιλέξτε floral ή εμπριμέ.Σε φαρδιά ή στενή γραμμή, με μανίκια ή χωρίς τύπου strapless. Τα κατάλληλα παπούτσια και accessories είναι αυτά που θα συμπληρώσουν και θα απογειώσουν το στυλ σου. Εάν επιλέξεις jumpsuit με βολάν ή οne shoulder ή strapless για μια επίσημη εμφάνιση προτίμησε να φορέσεις εντυπωσιακα κρεμαστα σκουλαρίκια και απέφυγε το κολιέ στον λαιμό!!! Ολοκλήρωσε το στυλ με το κατάλληλο hairstyle όπως αλογοουρες, χαλαροί κοτσοι σεhalf – up ή top knot ή τα καλοχτενισμένα updo. Για ακόμα πιο chic εμφάνιση δοκιμάστε το wet hair look και συγκεκριμένα το slick Back, σε ίσια μαλλιά και όλα τραβηγμένα προς τα πίσω. Το jumpsuit είναι η επιλογή που θα σου δώσει credits σε κάθε σου εμφάνιση!!!