SEQUIN STREETSTYLE OUTFITS

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανοίξεις μια γκαρνταρόμπα και να μην βρεις έστω και ένα sequin item. Σίγουρα το φόρεσες μια φορά είτε στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν η’ σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ. Μετά πήρε την δικιά του θέση μέσα στην ντουλάπα .Σκέφτεσαι ποσό κρίμα είναι που το φόρεσες μια φορά.Θα ήθελες να το χαρείς ακόμη λίγο ,αλλά που ;

Είναι πολύ αμπιγε,πολύ glamour. Είναι πολύ ιδιαίτερο κομμάτι αφού σίγουρα δεν μπορείς να το φορέσεις αρκετές φορές.Ένα sequin φόρεμα , μια φούστα,μια μπλούζα,ένα παντελόνι είναι σίγουρα αυτό το κομμάτι που όταν το φορέσεις θα κλέψεις όλα τα βλέμματα.Θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση αφού είναι κομμάτι που εμπνέει θηλυκότητα και γοητεία.

received_286984066349843
received_654199532376288

Θα σας πω λοιπόν ότι τα sequin items ,μπορείς να τα φορέσεις ακόμη και σε πιο informal εμφανίσεις.Συνδυασμένα με jeans, πουκάμισα , μάλλινα tops,hoodies,αθλητικά παπούτσια,με τα πιο casual jackets και blazers.Φόρεσε ότι πιο cozy and casual και τότε θα είσαι πολύ stylish. Κάνε τις πιο fashionable εμφανίσεις και θα δεις ότι τα ρούχα δεν μπαίνουν σε κατηγορίες. Ο ανάλογος συνδυασμός και το αντίστοιχο στυλ δημιουργούν ένα outfit .

Εσύ θα τολμήσεις αυτό το mix and match?Είσαι έτοιμη να απογειώσεις το στυλ σου με αυτές τις εμφανίσεις;