SHOE TRENDS FOR SS2O2O

Η μόδα στα παπούτσια αυτή την σεζόν έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Απλά την έχουμε αγαπήσει διότι μας ταξιδεύει στο παρελθόν, σε προηγούμενες δεκαετίες και κυρίως του 70. Επαναφέρει πίσω σχέδια που αναδεικνύουν θηλυκότητα και γούστο. Το Καλοκαίρι επιβάλλει ανοιχτά παπούτσια τύπου σανδαλιού. Οι μεγάλες πασαρέλες στο εξωτερικό μας εντυπωσίασαν με slip-on σανδάλια με διπλή μπαρέτα. Όμορφα και κομψά παπούτσια που ταιριάζουν σε κάθε εμφάνιση. Παπούτσια εμπνευσμένα από Αρχαία Ελλάδα είναι η μόδα που επανήλθε αυτή τη σεζόν. Δένουν στον αστράγαλο με σχοινιά ή κορδονια. Εντυπωσιακά επίσης είναι τα παπούτσια τύπου gladiator για πιο boho style εμφανίσεις. Η νέα τάση που είδαμε στις πασαρέλες όμως, είναι τους σχεδιαστές να δένουν τα κορδόνια πάνω από το παντελόνι και να παρουσιάζουν το απόλυτο στυλ. Πλεκτές γόβες είναι must have items που δεν πρέπει να απουσιάζουν από καμιά ντουλάπα. Κομμάτι που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και συνδυάζεται με κάθε στυλ. Η μόδα στα παπούτσια για την κολεξιόν SS2020 μας παρουσιάζει επιλογές σε έντονα χρώματα όπως γαλάζιο, πορτοκαλί, μοβ, πετρολ αλλά και σε γήινες αποχρώσεις όπως nude και λευκό. Επέλεξα να σας παρουσιάσω αυτά τα σχέδια, διότι θεωρώ ότι απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες που αγαπούν την καλαισθησία, την κομψότητα. Μια ολοκληρωμένη εμφάνιση απαιτεί το κατάλληλο outfit με το σωστό παπούτσι.

Tips : Οι αντιθέσεις στα χρώματα μεταξύ παπουτσιού και τσάντας προσθέτουν στυλ και bonus σε κάθε εμφάνιση. Με πορτοκάλι χρώμα σε παπούτσι κρατείστε τσάντα σε φούξια ή μωβ χρώμα. Ενώ με γαλάζιο παπούτσι κρατείστε τσάντα σε κίτρινο ή χρυσό χρώμα!!!

Για κομψές εμφανίσεις επιλέξτε τον τύπο παπουτσιού που ταιριάζει με τον σωματοτυπο σας και αποφύγετε σχέδια που μπορεί να μην είναι κολακευτικά για το σύνολο σας. Τα κομψά σχέδια γοητεύουν το αντίθετο φύλο σε σχέση με τα παπούτσια με χοντρή σόλα ή τακούνι.