STYLISH OUTFITS FOR AUTUMN

Εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε να ανανεώνουμε την γκαρνταρόμπα μας και γινόμαστε τις περισσότερες φορές πιστοί οπαδοί της μόδας. Το φθινόπωρο είναι η εποχή που μας δίνει το έναυσμα για αλλαγές και μας βάζει στο shopping mood. Αυτό το post θα σας δώσει ιδέες και κυρίως θα σας βοηθήσει να βρείτε στην αγορά ή μέσω του διαδικτύου τα πιο stylish items του φθινοπώρου. Λοιπόν κορίτσια μου στο shopping basket σας θα πρέπει να βάλετε κομμάτια που θα εκφράζουν θηλυκότητα, στυλ και γούστο. Το φθινόπωρο μας επιτρέπει να επιστρέφουμε στο sport style, για αυτό οι φόρμες είναι το πρώτο που θα πρέπει να σημειωθεί. Άνετες και κομψές που χαρίζουν στυλ στη κάθε γυναίκα που θέλει να έχει ένα πιο girly sport look.Δοκίμασε επίσης το patch pocket jogger με αθλητικό crop top. Δερμάτινα παντελόνια και φούστες είναι τα απόλυτα items αφού μπορούν να φορεθούν είτε με φούτερ είτε με πουλόβερ. Ενώ το αθλητικό παπούτσι πλέον συνδυάζετε με κάθε outfit και προσαρμόζεται σε κάθε στυλ. Φούστες πλισε ή pencil, συνεχίζουν και αυτή τη σεζόν να έχουν μια θέση στη μόδα, με πρωταγωνιστή το animal print style και snake print . Σατέν ή με σχίσμα στο πλάι είναι μερικά στυλ που θα ξεχωρίσουν Απο την γκαρνταρόμπα σας δεν πρέπει να απουσιάζει ένα δερμάτινο μαύρο μπουφάν ή ένα τζιν μπουφαν, όπου μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Από την άλλη το μπλέιζερ, προσθέτει στυλ και άποψη, εκφράζει προσωπικότητα όπου μπορεί να ταιριάξει είτε με τζιν είτε με δερμάτινο ή κοτλε παντελόνι, ή ακόμα και με mini πλισε φούστες.Μην ξεχάσετε να βάλετε στη λίστα σας, τα φθινοπωρινά 3/4 φορέματα όπου και θα λατρέψετε. Με αθλητικό παπούτσι ή ankle boots τις πρωινές ώρες ή με γόβα το βράδυ θα κλέψετε εντυπώσεις. Το απόλυτο item για τις βραδυνές φθινοπωρινές εξόδους είναι το balloon organza blouse, σε λευκό ή μαύρο χρώμα. Συνδυάζεται με κάθε τύπο παντελόνι και φούστα και είναι σαφώς ένα sexy outfit αλλά ταυτόχρονα εμπνέει κομψότητα και φινέτσα.

#styletips : Οι πλισε φούστες ή τα μακρυά φορέματα θα είναι ακόμη πιο fashion όταν προσθέσετε στο outfit, την κατάλληλη ζώνη. Ενώ μπουφάν μέχρι την μέση είναι η ιδανική επιλογή.

Total δερμάτινο outfit είναι ένας άσχημος βαρύς συνδυασμός. Γι αυτό αποφύγετε το δερμάτινο μπουφάν με δερμάτινο παντελόνι ή φουστα.

Ψάξε για oversized tie dye jogger και απογείωσε το sport style σου.