ΑΡΩΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ

Είναι αυτά τα μαγαζάκια που σου δημιουργούν συναισθήματα .Μια βόλτα στο Αρωματοπωλείον Αθηνών θα σου δημιουργήσει την περιέργεια να μάθεις την ιστορία των αρωμάτων αλλά ταυτόχρονα θα σου κάνει τις αγορές πιο ευχάριστες αφού θα ανακαλύψεις μέσα από τον μαγικό κόσμο των αρωμάτων , μυρωδιές που θα λατρέψεις . Ένα άρωμα “μιλά” από μόνο του και αγγίζει τις αισθήσεις με το πέρασμα του.

Το Αρωματοπωλειον Αθηνών φέρει το εν λόγω όνομα από την διεύθυνση στην Λευκωσία που είναι οδός Αθηνών! Ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2013 και στην Κύπρο το 2020 και από το 2020 είναι νόμιμα εγγεγραμμένο στην Κύπρο και ουδεμία σχέση έχει με αυτό της Ελλάδας.

Σήμερα διατηρεί δυο καταστήματα,ένα στην Λευκωσία και ένα στο Ομοδος Λεμεσού.

Όλες οι πρώτες ύλες των αρωμάτων είναι από την Γαλλία όπου στην συνέχεια ελέγχονται από χημικό αρωματοποιίας στην Ελλάδα .Η τελική σμίξη του κάθε αρώματος γίνεται με τις οδηγίες του πιστοποιημένου χημικού  από το Αρωματοπωλείον στη Κύπρο.

F8F3C0F2-116B-49F4-93B1-0288DB747FEB
B3CAA7DE-5819-4ACA-8775-DD11E913A559

Στα καταστήματα αλλά και μέσων Διαδικτύου μπορείς να βρεις αρώματα τύπου δηλαδή τα γνωστά σε όλους μας αρώματα γνωστών οίκων με μικρές διαφοροποιήσεις και λέω μικρές γιατί η κοινή μύτη όπως λένε οι Γάλλοι αρωματοποιοι δεν μπορεί να τις εντοπίσει!Επίσης αρώματα τα οποία εμείς ονομάζουμε ουδέτερα (βανίλια, ορχιδέα, καφέ,μυρωδιές φρούτων, και πολλά άλλα) , κρέμες σώματος με την επιλογή του αγαπημένου σου αρώματος , λάδια σώματος 100% φυτικά για πρόσωπο ,σώμα και μαλλιά.

Κρέμες προσώπου από την ελληνική εταιρεία Natura Diva επίσης 100% φυτικές με βάση την υπέροχη ελιά της Ελλάδας , το πλέον αγαπημένο προϊόν των πελατών ,το λάδι μαυρίσματος που θεωρείται κάθε χρόνο best seller στα καταστήματα ,σαπούνια χειροποίητα με γλυκερίνη ή γάλα γαϊδουρας για πρόσωπο και σώμα!Τα υπέροχα κεριά μας που διακοσμούν και μοσχοβολουν! Αρωματικά χώρου επίσης με την επιλογή αρώματος που αρέσει στον κάθε ένα ξεχωριστά.

Το Αρωματοπωλείον Αθηνών στοχεύει στην ποιότητα παλιού καλού αρωματοπωλειου όπως ήταν ανέκαθεν τα αρωματοπωλεια στην Ιταλία αλλά και την Ελλάδα.Να μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να επιλέξει πως θέλει να είναι το άρωμα του, πόσο “βαρύ” , με ποιες νότες το θέλει, αλλά και να βρίσκει αρώματα που πραγματικά μόνο στο Αρωματοπωλειον Αθηνών μπορεί να βρει κυρίως σε ποιότητα!!

Τα μελλοντικά σχέδια και στόχοι είναι το άνοιγμα ενός  καταστήματος στην Κύπρο και ένα στο εξωτερικό.

Αυτό που έχω μάθει από τους ιδιοκτήτες είναι ότι η επιλογή ενός αρώματος δεν είναι τόσο εύκολη όπως νομίζουν δυστυχώς οι περισσότεροι. Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι σημαντικό ρόλο παίζει το PH του δέρματος,το χρώμα του δέρματος,η διατροφή,εάν παίρνουμε φάρμακα και για ποιον λόγο. Για παράδειγμα εάν παίρνουμε φάρμακα για ορμονικό πρόβλημα δεν μπορούμε να βάζουμε άρωμα με νότες που περιέχουν λουλούδια γιατί θα αλλοιώνεται η μυρωδιά . Όπως επίσης και η θερμοκρασία γιατί άλλες μυρωδιές πρέπει να επιλέγουμε τον χειμώνα και άλλες το καλοκαίρι.

Να σημειώσουμε ότι τα αρώματα είναι όλα στην κατηγορία Eau de parfum Elixir για μέγιστη ένταση και διάρκεια, σε αυτήν την κατηγορία η διάρκεια είναι από 6 μέχρι 10 ώρες αρκεί να τηρούνται όλα όσα είπαμε για την σωστή επιλογή αρώματος.

Παρόλα αυτά η μυρωδιά φυσικά έχει να κάνει και με το lifestyle και την προσωπικότητα. Η μυρωδιά πάντα είναι κάτι που μένει αξέχαστη!!Αρα ακόμα και εδώ με το που βλέπεις κάποιον μπορείς κ να τον “συνδέσεις” με μια μυρωδιά!

Στο Αρωματοπωλείον Αθηνών πάντα είναι πρόθυμοι και βοηθούν  τους πελάτες τους για την πιο σωστή επιλογή αρώματος.Ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον θα κερδίσει την  αγάπη σου αφού σίγουρα θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου μαγαζάκια . Θα αγαπήσεις ακόμη περισσότερο τον εαυτό σου και θα δημιουργήσεις τις δικές σου γωνιές στο χώρο σου με τα μοναδικά κεριά και αρωματικά από το Αρωματοπωλείον Αθηνών .