ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ ΕΝΑ NATURAL MAKE UP LOOK ΣΕ GLAMOUR

Καλή Ευλογημένη Χρονιά!!! Αυτό το post είναι το πρώτο για την νέα χρονιά και είναι προσωπική υπόθεση!!! Όπως σας έχω υποσχεθεί το HappyFacesblog θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια, γιατί θέλω μέσα από αυτό το Blog να αγαπήσουμε πιο πολύ τον εαυτό μας, να βρούμε τρόπους για να είμαστε λαμπερές και όμορφες!!!  Σήμερα  φιλοξενώ μια ταλαντούχα makeup artist την Αλεξάνδρα Νικολαιδη Γαλανη οπου φροντίζει με τα μαγικά της πινέλα να ομορφαίνει και να μεταμορφώνει την κάθε γυναίκα. Εγώ  την επισκέφτηκα στο studio της στην οδό Κολωνακίου στη Λεμεσό και σας δείχνουμε πως ένα all day makeup look μπορεί να μετατραπεί σε πιο glamour. Natural look που προδίδει την γυναικεία θηλυκότητα και κομψότητα. Η Αλεξάνδρα χρησιμοποίησε gold eyeshadows για να πετύχει ένα glamour makeup . Στο πρώτο makeup look το ρουζ σε ροζ απόχρωση σε συνδυασμό με matte nude κραγιόν, έδωσαν ένα αέρινο και φρέσκο look ενώ για το δεύτερο makeup  χρησιμοποίησε ρουζ σε bronze απόχρωση και matte κόκκινο κραγιόν για να χαρίσει ένα πιο λαμπερό και φωτεινό look. Red lips είναι η επιλογή για να απογειώσουν κάθε σου εμφάνιση και να τονωσουν την αυτοπεποίθηση σου. Ενώ οι χρυσές αποχρώσεις στα μάτια, δίνουν ένα πιο σαγηνευτικό βλέμμα. Πολύ σημαντικό είναι να υποστηρίζεται την επιλογή σας και να σας αντιπροσωπεύει. Η Αλεξάνδρα ως έμπειρη makeup artist, εντόπισε το στυλ μου και δημιούργησε πάνω σε αυτό.
IMG-e6995632c518d58f8b151e0e79c7268c-V
IMG-6f3087d1edd76e920ccea5c39dac5f2d-V
Αλεξάνδρας Tips:
#Φιξάρετε καλά το foundation σας με άχρωμη Πούδρα σε σκόνη για ένα αποτέλεσμα διαρκείας
# Για καθημερινό μακιγιάζ Δώστε έμφαση στις βλεφαρίδες, εγώ χρησιμοποίησα στην Ξενια μάσκαρα απο ysl Mascara Volume Effet faux cils που δίνει έξτρα όγκο. Επίσης χρησιμοποιήστε ένα καλό concealer για να φωτίσετε την περιοχή των ματιών και να φαίνεστε πιο ξεκούραστες!! Για το βράδυ, φρεσκάρετε απλώς την πούδρα και το ρούζ σας και μετατρέψετε το μακιγιάζ απευθείας σε βραδυνό με ένα έντονο κόκκινο κραγιόν.
# Τα highlight στα ψηλά σημεία του προσώπου (ζυγωματικά, μύτη κλπ) δίνουν όψη φρεσκάδας στο δέρμα, φαίνεται ενυδατωμένο και φωτεινό. Τα προιόντα highlight τα προτιμώ για επίσημες και βραδινές εμφανίσεις.
Για αυτά τα δύο υπέροχα makeup looks η Αλεξάνδρα χρησιμοποίησε τα πιο κάτω beauty products.
Βάση- Πρόσωπο
Hydra life dior micellaire
Pixi Glow tonic
Charlottes Magic Serum Elixir
Magic Eye Rescue
Primer bobbi brown Vitamin enriched Face Base
Foundation Forever Skin Glow 2.5N mixed with Armani Luminous Silk no.5
Shiseido Synchro skin 202 light
Hourglass Veil Translucent powder
Contouring – Fenty Mocha stick
Bronzing powder 02 Terra
Guerlain Meteorites 3 medium
Blush: Tom Ford Sheer Cheek duo 05  (1st look)
Humor me Mineralize Blush Mac (2nd look)  Γήινες αποχρώσεις
Highlight- Hourglass Ambient palette
Eyes
Natasha Denona – Glam palette
Eye pencil Urban Decay 24/7 glide on pencil – bourbon
Lips
Lip liner Inglot 63
Neutral shade:
Chanel rouge allure ink – 168 serenity
Huda Beauty Heartbreaker
Σε ευχαριστώ πολύ Αλεξάνδρα για τις συμβουλές και φυσικά για τα υπέροχα makeup looks!!!