ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΡΟΔΙ

Η επιδερμίδα μας για να είναι λαμπερή και φρέσκια χρειάζεται καθημερινή περιποίηση και φροντίδα!!! Η σωστή ενυδάτωση είναι σύμμαχος της αναζωογόνησης και της λάμψης!!! Το ροδι είναι καρπός με θρεπτικές αξίες αφού περιέχει βιταμίνες A και C, κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, σίδηρο, φωσφορο, χαλκό και φυλλικο οξύ. Το ροδι βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος και έχει αντιγηραντικες ιδιότητες αφού βοηθά και στην μείωση των ρυτίδων. Είναι ένα από τα κύρια συστατικά που περιέχουν κρέμες προσώπου και σώματος. Θα φτιάξουμε λοιπόν μια μάσκα προσώπου από ροδι

497f6c69af2324172bdd2eb57da67890

Θα χρειαστείτε μισή κουταλιά της σούπας χυμό από ροδι, 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι, μια κουταλιά της σούπας αμυγδαλελαιο, μια κουταλιά του γλυκού μελι. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε καλά όλα τα υλικά μέχρι να γινει ένα ομοιογενές μείγμα και το απλώνουμε στο πρόσωπο. Την αφήνουμε στο πρόσωπο να δράσει για 20 λεπτά και ξεπλύνετε με νερό.

Το ροδι είναι ένα από τα καλλυντικά της φύσης και με αυτή την μάσκα προσώπου θα νιώσεις ευεξία και αναζωογόνηση.. Χαλαρώστε πίνοντας ένας φυσικό χυμό ροδι πλούσιο με αντιξειδωτικες ιδιότητες!!!