5 ΚΡΑΓΙΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η MAKEUP ARTIST

Ξέρεις ποια είναι τα 5 κραγιόν που αυτό το χειμώνα δεν πρέπει να απουσιάζουν από το νεσεσέρ σου; 5 αποχρώσεις που αναδεικνύουν την ομορφιά και την γοητεία κάθε γυναίκας. Χρωματισμοί που φωτίζουν το πρόσωπο και δημιουργούν εντυπωσιακά makeup looks. Είτε επιλέξεις ένα έντονο μακιγιάζ είτε πιο ελαφρύ ,το σωστό κραγιόν θα σου δώσει το ανάλογο ύφος και στυλ.Είναι πολύ σημαντικό να πειραματίζεσαι έτσι ώστε να ανακαλύπτεις looks που σου ταιριάζουν.Σίγουρα οι πιο γήινες αποχρώσεις είναι πιο safe αλλά οι πιο έντονες πάντα προσθέτουν credits και κερδίζουν βλέμματα.

Οι make up artists στα fashion shows μας εντυπωσίασαν με τα πιο σαγηνευτικά makeup looks που θα πρωταγωνιστούν αυτή τη σεζόν.Δυναμικά ,ρομαντικά, gothic,rock είναι μερικά make up looks που είδαμε να λανσάρουν στις μεγάλες πασαρέλες του εξωτερικού. Η γυναικεία ομορφιά κερδίζει έδαφος όταν προβάλλεται η θηλυκότητα και η καλαισθησία. Ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα δεν χρειάζεται υπερβολές και κυρίως να μην ξεφεύγει από την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας.

Κάπου εδώ θα μάθεις ποια είναι τα 5must κραγιόν για αυτό το φθινόπωρο – χειμώνα και πως θα τα φορέσεις έτσι ώστε να είσαι εντυπωσιακή και λαμπερή. Η makeup artist Τζοαννα Σαββιδης μας προτείνει 5 αποχρώσεις και μας δίνει tips για να είμαστε all day όμορφες και γοητευτικές.

Σάπιο Μήλο

Μια απόχρωση που ταιριάζει σε έντονα αλλά και σε πιο natural μακιγιάζ. Το σάπιο μήλο είναι μια ασφαλής πρόταση που συστήνεται για all day εμφανίσεις ,χωρίς περιορισμούς . Οι περισσότερες γυναίκες το προτιμούν αφού είναι ζεστός χρωματισμός και φωτίζει το πρόσωπο . Δοκίμασε να το συνδυάσεις τις πρωινές ώρες με σκιές σε nude αποχρώσεις ενώ το βράδυ μετατρέψε το make up look σε πιο glamour με eyeshadows σε καφέ ή χρυσές αποχρώσεις .Οι γυαλάδες στο πρόσωπο αποτελούν extra tip για ένα glamour και εντυπωσιακό makeup look.

https://www.tomford.com/lip-color/T0T3.html?dwvar_T0T3_color=INDIANROSE&cgid=beauty-lips-lips#start=11.

Κόκκινο

Είναι αυτό το χρώματα που όταν το φοράει μια γυναίκα κερδίζει εντυπώσεις.Το κόκκινο χρώμα είναι κλασική αξία και προσθέτει κομψότητα και θηλυκότητα. Μια απόχρωση που θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και θα σε κάνει να δείχνεις πολύ sexy και γοητευτική.Το κόκκινο κραγιόν πλέον σπάει το μύθο ότι είναι μόνο για βραδινά και επίσημα makeup looks. Καταρχάς ταιριάζει σε ανοιχτόχρωμες και σκουρόχρωμες επιδερμίδες . Βρες όμως ποιος τόνος σου ταιριάζει για να έχεις το σωστό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αναδεικνύει κάθε στυλ και αναλόγως πως θα το συνδυάσεις θα σου αλλάξει το στυλ . Αφού το πρωί εντυπωσιάσεις μόνο με ένα black eyeliner και red lips ,το βράδυ κάνε μια δυναμική εμφάνιση με σκιές σε καφέ ή χρυσές αποχρώσεις ή ακόμη και με το κλασικό Smokey eyes look.Ένας συνδυασμός που θα δούμε φέτος το χειμώνα είμαι red lips και σκιές στα ματια σε κόκκινες ζεστές αποχρώσεις (cherry ,κεραμιδι και Μπορντό ). Δοκίμασε το πιο hot make up look του χειμώνα και θα είσαι πολύ εντυπωσιακή.

https://m.maccosmetics.gr/product/13854/52593/retro-matte-lipstick

Μωβ

Το πιο fashion fall colour .Εάν είσαι fashion woman και ακολουθείς τα fashion και beauty trends τότε το μωβ κραγιόν θα πρέπει να είναι μια επιλογή σου. Είναι πολύ ιδιαίτερη αλλά και εκκεντρική απόχρωση και ταιριάζει περισσότερο σε μελαμψές επιδερμίδες. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξεις την σωστή απόχρωση έτσι ώστε να αποφύγεις ένα «κακό» look. Για πιο πορσελάνινη και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα ιδανικές είναι οι απαλές μωβ αποχρώσεις. Ενώ στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες ταιριάζουν τα σκούρα και έντονα μωβ . Συνδύασε το σκούρο μωβ κραγιόν με καφέ ή μπεζ αποχρώσεις σε σκιές ενώ το βράδυ κάνε ακόμα πιο σαγηνευτικό το makeup look με πιο bronze metallic αποχρώσεις

Μπορντό

Εάν θέλεις να έχεις ένα μυστηριώδης look , τότε το Μπορντό θα σου το δώσει. Μια ιδιαίτερη απόχρωση η οποία πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική πως θα την συνδυάσεις.Ταιριάζει με γήινες αποχρώσεις του καφέ και χρυσό . Το Μπορντό απαιτεί καθαρό πρόσωπο και δείχνει πιο εντυπωσιακό με γυαλάδες στα μάγουλα. Είναι μια απόχρωση λίγο «σκληρή» και ψυχρή γι αυτό ποτέ δεν τονίζουμε τα μάτια και αποφεύγουμε το Smokey eyes look. Ακόμη και να θέλεις να υιοθετήσεις ένα πιο rock style ,το Μπορντό κραγιόν σε συνδυασμό με καφέ eyeshadow και bronze ρουζ θα σου δώσουν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Το Μπορντό δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό σε ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες . Ενώ το flawless skin με το κατάλληλο foundation σε συνδυασμό με μπορντό κραγιόν θα απογειώσουν κάθε σου εμφάνιση.
https://m.maccosmetics.gr/product/21997/85885/loyalty_b/satin-lipstick-rebel-retro-matte-lipstick-flat-out-fabulous.

 

Καφέ nude

Αυτή η απόχρωση δεν πρέπει να απουσιάζει από κανένα νεσεσέρ. Είναι μια ζέστη απόχρωση και είναι η τέλια φθινοπωρινή επιλογή. Είναι ένα χρωμα που αναδεικνύει πιο πολύ τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Θα έλεγα πως είναι εύκολη απόχρωση στους συνδυασμούς αφού ταιριάζει κυρίως με ζεστούς και γήινους τόνους .Τις πρωινές ώρες προτίμησε matte eyeshadow σε καφέ,naked ,κεραμιδι αποχρώσεις ενώ το βράδυ μετατρέψε το make up look με sparkle σκιές .Το cat eye look σε συνδυασμό με το καφέ nude κραγιόν αυτό το χειμώνα θα πρωταγωνιστεί και θα κερδίσει bonus.

 

Ότι και να επιλέξεις για κάθε σου εμφάνιση ,φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου και ανέδειξε την θηλυκότητα και ταμπεραμέντο σου.Εγώ προσωπικά θα φορέσω και τις 5 αποχρώσεις γιατί μου αρέσουν γενικότερα οι αλλαγές στην καθημερινότητα μου. Το κόκκινο κραγιόν είναι η δικιά μου πρόταση γιατί πιστεύω στην ακαταμάχητη του δύναμη που μπορεί να μεταλλάσσει το ύφος και το στυλ μιας γυναίκας. Είναι πολύ σημαντικό να φορέσεις την σωστή απόχρωση του έτσι ώστε να δείχνεις εντυπωσιακή. Σε glossy και matte υφές ,το κόκκινο κραγιόν είναι για all day εμφανίσεις ,αφού με ένα black or blown eyeliner και έντονη black mascara είσαι έτοιμη για την δουλειά ή την πρωινή βόλτα. Απογείωσε τις βραδινές σου εμφανίσεις με πιο sparkle gold eyeshadows .Το κόκκινο κραγιόν λατρεύω να το συνδυάζω με ρουζ σε ροδακινί απόχρωση με ή χωρίς λάμψεις. Με total black outfits τόσο για το πρωί όσο και για το βράδυ ,το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει απόλυτα και προσθέτει υψηλή αισθητική ,στυλ,φινέτσα και glamour διάθεση σε κάθε εμφάνιση