GLITTER EYESHADOW

Glitter eyeshadow είναι το νέο trend του κόσμου της ομορφιάς. Σαγηνευτικό βλέμμα με έντονα και δυναμικά στοιχεία που θα απογειώσουν κάθε σας εμφάνιση!!! Οι makeup artists επιλέγουν παλέτες με χρώματα όπως το μωβ, ροζ, μπλε, πράσινο, πράσινο, πορτοκαλί, πετρολ, ασημί και χρυσό. Χρώματα έντονα που απαιτούν το υπόλοιπο μακιγιάζ να κρατηθεί σε nude τόνους, έτσι ώστε να υπάρχει μια ομοιομορφία. Μια τάση που προέρχεται από προηγούμενες δεκαετίες και συνεχίζει να δελεάζει τους ειδικούς του χώρου. Λαμπερό look άκρως γοητευτικό που εκπέμπει θηλυκότητα , στυλ και αυτοπεποίθηση. Είναι η άψογη επιλογή για κάθε καλοκαιρινή βραδυνή εμφάνιση. Οι makeup artists δεν παρέλειψαν να ικανοποιησουν και τις πιο τολμηρές απόψεις, αφού μας προτείνουν τον συνδυασμό glitter eyeshadow σε αποχρώσεις μωβ και λιλά με κοραλι κραγιόν. Παλέτες με μωβ και ροζ χρώματα δημιουργούν εκθαμβωτικά makeup αν τα συνδυάσετε με με ένα glossy κραγιόν σε γήινους τόνους του μπεζ ή ροζ.

Το καλοκαίρι απαιτεί ηλιοκαμενη επιδερμίδα και το sunkissed makeup look με glitter eyeshadow είναι ότι καλύτερο για εμφανίσεις που θα κλέψουν εντυπώσεις. Δοκιμάστε παλέτες με χρυσό ή ασήμι ή πορτοκαλί και σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θα κερδίσει τα βλέμματα. Εφαρμόστε μάσκαρα στις βλεφαρίδες για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ.

ebe96282828d7da040d152acd01915cd
1ad17619446996cdac8831a602955216

Tips: Εάν το χρώμα των μαλλιών σας είναι σε κάστανο ή μαύρο χρώμα δοκιμάστε μπλε ή πετρολ glitter eyeshadow. Ενώ το ροζ και μωβ ταιριάζει σε ξανθιές.

Εφαρμόστε αρχικά στο κινητό βλέφαρο σκιά σε υγρή ή ματ μορφή και στη συνεχεία εφαρμόστε τη glitter σκιά με απαλές ταμποναριστές κινήσεις χρησιμοποιώντας ενα πινέλο. Με αυτό τον τρόπο το makeup θα έχει διάρκεια.

Τολμήστε τα πιο κάτω looks και τονώστε την αυτοπεποίθηση σας και το στυλ σας!!! Μην ξεχνάς ότι η ομορφιά είναι γυναικεία υπόθεση και βρίσκει πάντα τρόπους για να είμαστε λαμπερές και εκθαμβωτικες!!!