Narcissa :Ένα beauty brand με ιδεολογία και όραμα

Η Narcissa έχει κάνει αισθητή παρουσία στο χώρο της αισθητικής,ομορφιάς στην Κύπρο . Οι επαγγελματίες διατηρούν άψογη συνεργασία σε μακροχρόνια επίπεδα και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη τόσο των επαγγελματιών όσο και των πελατών τους . Τα προϊόντα της Narcissa αφορούν όλους αυτούς που επιζητούν προϊόντα με ποιότητα και ποικιλία .

Επειδή θεωρώ ότι η γνώμη και η άποψη των ειδικών παίζουν  καθοριστικό ρόλο στην απόφαση των επαγγελματιών σε χώρους αισθητικής και ομορφιάς, αλλά και στην απόφαση των πελατών τους να τους εμπιστευτούν για τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν ο Μαριος Παπαδόπουλος διευθυντής της Narcissa έχει δώσει τις δικές του απαντήσεις στα πιο κάτω ερωτήματα έτσι ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα την εταιρεία.

C7553189-83AB-413C-98B0-A95F4399CC42
5B79302B-BB06-491E-887B-E7A23D924877

• Πότε ιδρύθηκε η Εταιρεία και ποιο ήταν το αρχικό όραμα της;

Η Εταιρεία Narcissa Beauty Ltd ιδρύθηκε το έτος 2018 από τον Μάριο Παπαδόπουλο και τον Αντώνη Λαζάρου. Η πολύχρονη εμπειρική ενασχόληση στον τομέα και η εις βάθος επαφή με όλο το φάσμα της ονυχοπλαστικής και της διανομής προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς, υπήρξαν το κάλεσμα που τους οδήγησε στην υλοποίηση αυτού του οράματος. Η ίδρυση της Εταιρείας αποτελεί αυτό καθαυτό το όραμα διότι διαμέσου αυτής, τους δίνετε η ευκαιρία, εκφράζοντας προσωπικό ενδιαφέρον, να προσφέρουν το καλύτερο, βελτιώνοντας, εξελίσσοντας και πρωτοτυπώντας στον τομέα, αποφασίζοντας δε, οι ίδιοι την πορεία που θα ακολουθήσουν.

• Ποια είδη προϊόντων διαθέτει η Εταιρεία και σε ποιο αγοραστικό κοινό απευθύνεται;

Στη Narcissa θα βρείτε όλα όσα χρειάζονται για την εφαρμογή της μεθόδου ονυχοπλαστικής όπως εργαλεία, αξεσουάρ, υλικά τοποθέτησης καθώς και μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων, καθώς και όλα τα απαραίτητα υλικά για την επαγγελματική εφαρμογή βλεφαρίδων καθώς επίσης προϊόντα περιποίησης σώματος και προσώπου.

Επιπλέον, στον τομέα των υπηρεσιών η Narcissa Beauty Ltd συνεργάζεται με επαγγελματίες εκπαιδευτές οι οποίοι παραδίδουν σειρά σεμιναρίων που στόχο έχουν την απόκτηση διπλώματος ονυχοπλαστικής και τοποθέτησης/συντήρησης βλεφαρίδων.

Τα προϊόντα της Narcissa απευθύνονται σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά στον τομέα της ονυχοπλαστικής και τοποθέτησης βλεφαρίδων. Μικρά και μεγάλα Ινστιτούτα ομορφιάς.

• Ποιότητα και Τιμή. Πώς τα δύο αυτά στοιχεία συνδέονται με τα προϊόντα της Narcissa;

Για εμάς αυτοί οι δύο παράμετροι είναι αλληλένδετοι αφού στο τέλος της ημέρας μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη και την πορεία μιας επιχείρησης. Σίγουρα δεν διαπραγματευόμαστε με τη ποιότητα διότι είναι κοινώς παραδεκτό πως, προϊόντα σε χαμηλότερη ποιότητα μπορεί να προκαλέσουν κάποιο πρόβλημα στον πελάτη, πράγμα που δεν ρισκάρουμε, καθώς επίσης και τεράστια ζημιά στην Εταιρεία. Αυτός είναι ο λόγος που επιλέγουμε πολύ προσεχτικά μετά από μελέτη και έρευνα τους συνεργάτες μας. Από την άλλη Θέλοντας να μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να έχει τη δυνατότατα αγοράς προϊόντων από την Narcissa, στοχεύουμε σε μεθόδους οι οποίες μας επιτρέπουν να προσφέρουμε προσιτές τιμές, λαμβάνοντας υπόψιν τις εκάστοτε αλλαγές στην αγορά. Ως αποτέλεσμα αναζητούμε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην καλύτερη Ποιότητα και στην πιο προσιτή Τιμή.

H Narcissa δεν διαπραγματεύεται την καλή φήμη και την ποιότητα γι΄αυτό και όλα τα προϊόντα που διαθέτει πληρούν τις απαραίτητες Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές σύμφωνα με την εγκεκριμένη νομοθεσία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τα καλλυντικά προϊόντα όπου παρουσιάζονται τόσο τα επιτρεπόμενα συστατικά όσο και λοιπές οδηγίες.

(Βλ. Commission Regulation (EU) 2020/1682 of 12 November 2020 amending Annex III to Regulation (EC) No 1223/2009 of the European Parliament and of the Council on cosmetic products)

• Τι είναι αυτό που κάνει τα δικά σας προϊόντα να ξεχωρίζουν στην αγορά;

Πρώτα απ’ όλα η ποιότητα ξεχωρίζει στα προϊόντα μας. Για παράδειγμα είναι πολύ σημαντικό το gel-χρώμα να ΄κλείνει’ καλά στο νύχι του πελάτη, να μην αφήνει γραμμές κατά την εφαρμογή με το πινέλο και στη στερεοποίηση να δίνει υπέροχο αποτέλεσμα. Η σύνθεση των υλικών και των εργαλείων μας, υπόσχεται αντοχή και θετικό αποτέλεσμα στα χέρια του κάθε επαγγελματία.

Κατά δεύτερο θεωρούμε σημαντικό το γεγονός πως η Narcissa και τα προϊόντα που προμηθεύει δεν υπάγονται κάτω από την ομπρέλα μιας συγκεκριμένης αλυσίδας, brand ή άλλης εταιρείας. Η ίδια αποφασίζει με ποιους θα συνεργαστεί, ποια σειρά θα ακολουθήσει και τι θα επιλέξει αναλόγως του αποτελέσματος που θέλει να πετύχει.

• 5 λόγοι για τους οποίους αξίζει να βρίσκονται τα προϊόντα στα ινστιτούτα αισθητικής.

1. Υψηλή Ποιότητα

2. Άμεση ανταπόκριση και εξυπηρέτηση

3. Ποικιλία προϊόντων και συνεχής ροή νέων προϊόντων

4. Αρκετά καλές τιμές

5. Σεβασμός και καλή συνεργασία

• Υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα στην εφαρμογή των προϊόντων στα νύχια σε σχέση με ανταγωνισμό;

Οι τεχνικές που ακολουθούνται είναι οι προδιαγεγραμμένες τεχνικές οι οποίες διδάσκονται καθολικά και που είναι καλό να εφαρμόζονται για ορθότερο αποτέλεσμα. Η σύνθεση των προϊόντων είναι αυτή που κάνει τη διαφορά κατά την εφαρμογή.

Στόχοι και τι να αναμένουμε από την Narcissa

Στοχεύουμε σε συνεχή εξέλιξη και αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών μας. Η τεχνολογία αλλάζει ραγδαία, νέες πρακτικές εμφανίζονται διεθνώς και με γρήγορους ρυθμούς βγαίνουν νέα, βελτιωμένα προϊόντα. Για όλ’ αυτά βρισκόμαστε σε εγρήγορση, ενημερωνόμαστε, συμμετέχουμε σε συνέδρια και είμαστε έτοιμοι να μεταφέρουμε τις διεθνείς τάσεις κοντά.

• Μια συμβουλή στους Επαγγελματίες για την σωστή επιλογή των κατάλληλων προϊόντων αλλά και ένα λόγο γιατί εγώ σαν πελάτης θα πρέπει να εμπιστευτώ τους επαγγελματίες για τα προϊόντα της Narcissa.

Η εφαρμογή για να είναι επιτυχής χρειάζονται πάντα και τα κατάλληλα προϊόντα. Οι άριστες τεχνικές από μόνες τους δεν είναι αρκετές. Χρειάζεται το υλικό που θα χρησιμοποιήσει ο επαγγελματίας να έχει τις σωστές προδιαγραφές, να έχει καλή φήμη, να είναι λειτουργικό και όπου προβλέπεται να μπορεί να δοκιμαστεί.

Τα προϊόντα της Narcissa διατίθενται ήδη σε αρκετά ινστιτούτα Παγκύπρια με μεγάλη επιτυχία, χρησιμοποιούνται συχνά κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων, δεν έχει υπάρξει αρνητικός σχολιασμός τόσο για την ποιότητα όσο και για την αντοχή τους και οποιαδήποτε καλοπροαίρετη γνώμη παραμένει ευπρόσδεκτη μιας και αυτή μπορεί να μας οδηγήσει ακόμη πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων μας.

 https://instagram.com/narcissa_cy?igshid=YmMyMTA2M2Y=