NATRUE BEAUTY AND SPA … ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ

Πόσες φορές ένιωσες την ανάγκη να βρεθείς σε ένα spa και να αφεθείς στα χέρια των ειδικών ; Να αισθανθείς την απόλυτη ηρεμία ,να χαρίσεις στον εαυτό σου αυτό που σου αξίζει ; Όλοι έχουμε την ανάγκη να χαλαρώσουμε ,να δεχθούμε την φροντίδα των ειδικών και να αφήσουμε τον εαυτό μας να ξεφύγει από την καθημερινότητα ,το άγχος και τα προβλήματα.

Σήμερα θα σας πάω σε ένα υπέροχο χώρο ομορφιάς και ευεξίας το Natrue Beauty and Spa , όπου εκεί θα νιώσεις τα απόλυτα συναισθήματα . Ένα φιλικό περιβάλλον που σου προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες προσώπου και σώματος όπως και υπηρεσίες που αφορούν τα άκρα.Μπαίνοντας στο Natrue Beauty and Spa , συνάντησα επαγγελματίες με χαμόγελο και ευγένεια. Ειδικούς με γνώση ο κάθε ένας στον τομέα του , που θα σου προτείνουν αυτό που χρειάζεσαι πραγματικά .

Ένας πολύ luxury και μοντέρνος χώρος με υψηλή αισθητική που εμπνέει ηρεμία και παρέχει όλες τις προϋποθέσεις για να φύγεις με χαμόγελο.

Και κάπου εδώ θα σας πω την δίκη μου ιστορία αφού ένα πρωινό στο Natrue Beauty and Spa ήταν αρκετό για να αισθανθώ όμορφα και να φύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις . Η κα Αναστασια Μηνα ιδιοκτήτρια του Natrue Beauty and Spa με υποδέχθηκε με το πιο γλυκό χαμόγελο και αφού με ξενάγησε στους χώρους του spa φρόντισε να με κάνει να νιώσω άνετα και οικεία . Και κάπου εδώ έχει ξεκινήσει το δικό μου ταξίδι ομορφιάς !!!

received_441682694175445
received_1109019046590558

Η κα Στέλλα Τζιαουρη (Elemis senior trainer )ως καταξιωμένη και έμπειρη επαγγελματίας στο χώρος ομορφιάς , ξεκινώντας με ένα face analysis και αφού εντόπισε τι χρειάζεται το πρόσωπο μου , προχώρησε σε μια μοναδική περιποίηση χρησιμοποιώντας τα υπέροχα προϊόντα Elemis . Η κα Στέλλα μου έδωσε σημαντικές συμβουλές για μια σωστή ολοκληρωμένη καθημερινή περιποίηση στο σπίτι . Η ίδια τόνισε ότι εκτός από την καθημερινή περιποίηση , είναι παρά πολύ σημαντικό να φροντίζουμε το δέρμα μας και με εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου οι οποίες παρέχονται στο Natrue Beauty and Spa , έτσι ώστε να έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα. Μας επισημάνει ότι είναι πολύ σημαντικό να αγαπάμε τον εαυτό μας και να φροντίζουμε το πρόσωπο και το σώμα μας .

Στην συνέχεια με ανάλαβε η make up artist ,όπου με τα προϊόντα Mii δημιούργησε ενα natural make up look για all day εμφανίσεις . Μετά από μια σωστή περιποίηση στο πρόσωπο και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα ,το makeup look είναι ακόμη πιο λαμπερό και φρέσκο .

Στο Natrue Beauty and Spa θα αγαπήσεις τον εαυτό σου ακόμη πιο πολύ ,θα του υπενθυμίσεις ότι το αξίζει και κυρίως θα νιώσεις πόσο άξιζε η επιλογή σου να το επισκεφθείς. Το σίγουρο είναι πως πολύ σύντομα θα είμαι ξανά εκεί !!!

Location : Προμαχων Ελευθερίας 25-27 Λεμεσός
Τηλ επικοινωνίας : 25102900 / 95952395