VALENTINE’S DAY ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Είναι η πιο αγαπησιαρικη ημέρα του χρόνου!!! Το κόκκινο έχει την τιμητική του και δεν αφήνει κανένα αδιάφορο. Δεν θα μπορούσε λοιπόν, ένα Valentine’s makeup look, να μην είναι φλογερό, ρομαντικό, λαμπερό, γοητευτικό και θηλυκό. Ανοίγουμε το νεσεσέρ μας, τις παλέτες σκιών μας και βάζουμε στην άκρη το κόκκινο κραγιόν ή baby pink ή πορτοκαλί , gold eyeshadow σε matte και sparkle μορφή ή ακόμη και σε κόκκινο ή γαλάζιο, μαύρο eyeliner και μάσκαρα, blush ή ρουζ σε υγρή ή matte υφή σε ροδακινί ή bronze ή ροζ χρώματα. Όλα αυτά θα τα χρειαστείς για να πετύχεις το πιο λαμπερό Valentine’s makeup look.

Η βραδιά το επιτρέπει να είσαι λαμπερή και εντυπωσιακή. Αλλά φέτος θα είσαι φλογερη από το πρωί. Θέλουμε το πρωινό makeup να είναι λαμπερό και διακριτικό αλλά το βράδυ να είναι glamour και σαγηνευτικό. Δώσε στο πρόσωπο σου ένα πιο δροσερό και νεανικό look με μια δόση λάμψης. Χρησιμοποίησε matte σκιές σε γήινες αποχρώσεις του καφέ και συνδύασε με κόκκινο ή πορτοκαλί κραγιόν. Δώσε λάμψη στα μάγουλα με bronze ρουζ σε πιο υγρή μορφή. Η έντονη μάσκαρα θα τονίσει το βλέμμα σου. Για το βράδυ κράτησε το ίδιο look με μόνο κάποιες αλλαγές. Ένα juicy Red lipstic σε συνδυασμό με gold sparkle eyeshadows θα σε κάνει ακόμη πιο ποθητή και εντυπωσιακή.

cd8c3077d2dbc0f9517e5a00bcd44e2e
566a74ac2d8bd10571f779d1676a5013

Αν όμως είσαι πιο natural girl και δες θες με τίποτα το χρώμα στο πρόσωπο σου, τότε συνδύασε ένα natural makeup look με σκιές αλλά και κραγιόν σε καφέ ή ελαφρώς ροδακινί αποχρώσεις. Ενώ το βράδυ πρόσθεσε eyeliner για να έχεις πιο φλογερό βλέμμα. Οι glitter eyeshadows είναι must για μια τόσο ξεχωριστή βραδιά.

Είσαι όμως Rock girl, αλλά είσαι και πολύ ρομαντική. Σου έχω το κατάλληλο makeup look. Επελεξε σκιές με κόκκινη βάση ή σε τιρκουαζ χρώμα, που είναι και το makeup up statement του καλοκαιριού και συνδύασε με ένα πολύ natural lipstick. Glitter eyeshadow και glitter κραγιόν είναι μια πολύ chic πρόταση.

Προσπάθησε να έχεις όσο το δυνατόν πιο λαμπερό και καθαρό πρόσωπο. Χρησιμοποίησε τα πινέλα και άπλωσε σωστά το foundation αλλά και την πούδρα σου, ενώ το consiler είναι απαραίτητο για να φωτίσεις την περιοχή του ματιού σου. Είναι πολύ σημαντικό να απλώσεις και να δουλέψεις το ρουζ σε υγρή μορφή για να έχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Επέλεξε το Valentine’s makeup look που θα είσαι άνετη, που σου ταιριάζει και βγάλε προς τα έξω την αυτοπεποίθηση και το ταμπεραμέντο σου.