ΓΥΝΑΙΚΑ…Η ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ

Δύναμη, χαρά, ελπίδα, ζωή, ψυχή, όλα γένους θηλυκό. Γιατί όλα αυτά χαρακτηρίζουν την κάθε γυναίκα. Να την αγαπάς, να την σέβεσαι, να την νιώθεις, να την ερωτεύεσαι, να της δίνεσαι, να την ακούς, να της χαμογελάς.. Αυτά χρειάζεται μια γυναίκα για να είναι ευτυχισμένη.Αν της δώσεις μια σταγόνα από αγάπη, αυτή θα σου δώσει έναν ωκεανό. Εάν της δώσεις ένα βλέμμα σιγουριάς και μια αγκαλιά ασφαλείας, αυτή θα σου δώσει έναν κόσμο αισιοδοξίας και ελπίδας. Να την προσεχείς, να την νοιάζεσαι γιατί είναι “εύθραυστη”, γιατί η ψυχή της μετρα συναισθήματα, ξεχνά την λογική. Η γυναίκα έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι ταυτόχρονα μάνα, σύζυγος επαγγελματίας, φίλη.

Έχει απιστευτη δύναμη να μοιράζει τον εαυτό της σε χίλια κομμάτια αλλά αυτή να είναι βράχος και παραμένει χαμογελαστή και αισιόδοξη. Έχει κατακτήσει την κορυφή στον επαγγελματικό τομέα, την έχουν χειροκροτησει αλλά και την έχουν μειώσει, την έχουν απορρίψει.

Το σώμα της είναι ότι πιο ιερό, από αυτό θα γεννηθεί μια άλλη ζωή, για αυτό φρόντισε να την σέβεσαι, να της δείχνεις ευγνωμοσύνη, να την θαυμάζεις.. Να την προστατεύεις όταν νιώσει αδύναμη. Να την στηρίζεις όταν αυτή θα σου ζητήσει βοήθειά, συμπαράσταση, κατανόηση. Να αναγνωρίζεις την ύπαρξη την προσφορά της. Χρονιά πολλά σε κάθε γυναίκα, σε κάθε γωνιά της γης. Αυτό το ποστ απευθύνεται στο αντίθετο φύλο  και κάπου εδώ θα πω ότι ο ανδρισμός κρύβεται πίσω από έναν αυθεντικό, ευαίσθητο, στοργικό, άνδρα που μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα σε κάθε γυναίκα είτε ως σύζυγος είτε ως σύντροφος, είτε ως συνάδελφός, είτε ως φίλος, είτε απλά ως ένας άγνωστος. Το ποσό άντρας είναι κάποιος θα το κρίνει η προσωπικότητα και η συμπεριφορά του . Αυτός που μπορεί να χαρίσει αληθινά χαμόγελα σε μια γυναίκα, αυτός που αποδέχεται μια γυναίκα στον εργασιακό χώρο και την συγχαίρει για την προαγωγή της, αυτός που στα δύσκολα θα είναι βράχος διπλα της… Αυτός είναι ο άντρας!!!!