Δυο makeup artists μας εξηγούν τις χρωματικές τάσεις του χειμώνα

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ   

Οι τάσεις της μόδας για το χειμερινό μακιγιάζ 2022-2023 έρχονται να ικανοποιήσουν τις περισσότερες από εσάς λογο του ότι οι πλέον καινούργιες προτάσεις έχουν ένα διαφορετικό style το οποίο μπορεί να καλύψει όλες τις ποικίλες προτιμήσεις και ανάγκες τις κάθε κοπέλας!

Ανταποκρίνονται για όλες τις διαθέσεις σας και εξόδους.

Σας προτείνουμε τάσεις τις μόδας στο μακιγιάζ βγαλμένες από πασαρέλες που έγιναν σε διάφορες πρωτεύουσες μόδας από γνωστούς σχεδιαστές και makeup artists.

Τα φυσικά «no makeup looks”, τα διαχρονικά κόκκινα χείλη , τα ξεβαμμένα φρύδια, τα φούξια έντονα χρώματα στο κινητό  βλέφαρο, η μωβ σκιά στο εσωτερικό μισό των βλεφάρων ή το κόκκινο χρώμα και η στρατηγικά τοποθετημένες λάμψεις θα είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις τις σεζόν.

Οι λάμψεις έρχονται να πρωταγωνιστούν στα ψηλά σημεία του προσώπου όπως το κόκκαλο της μύτης , το κόκκαλο του φρυδιου και τα ζυγωματικά. Είναι ωραία να τονιστούν με ένα διακριτικό hilighter χαρίζοντας ένα συνολικά φωτεινό αποτέλεσμα .

Το 90’s style επέστρεψε με τα μάτια να τονίζονται με μαύρη σκιά η οποία εφαρμόζεται από τις εσωτερικές γωνιές των ματιών μέχρι τα Κόκκαλα των φρυδιών δημιουργώντας δραματικά graphic wings. Μπορούμε όμως κάλλιστα να δοκιμάσουμε και το διαχρονικό Smokey eyes.

Το βασικό συστατικό για ένα επιτυχημένο ελαφρύ μακιγιάζ , λεγόμενο και ως make up no make up ,είναι η πλούσια ενυδατωμένη επιδερμίδα με λεπτόρρευστα υλικά και τα απαλά lip balm χειλιών ή σε αποχρώσεις κοντινές του δέρματος κραγιόν.

Τέλος το glittery-glowy μακιγιάζ ένα από τις μεγαλύτερες τάσεις πλέον , γίνεται σε συνδυασμό με τα κατάλληλα προϊόντα προτείνοντας να περιέχουν μέσα λάμψη όπως ένα απλό hilight που μπορεί να τοποθετηθεί σε όλο το κινητό βλέφαρο μαζί με ένα gloss στα χείλη σε ουδέτερα creamy χρώματα δίνοντας ένα πιο ιδιαίτερο και λαμπερό look που προορίζεται ιδανικά για τος βραδινές σας εξόδους.

Συνοψίζοντας κάθε εποχή του χρόνου είναι μοναδική οποταν το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μην διστάσετε να δοκιμάσετε τις νέες τεχνικές στο μακιγιάζ σας οι οποίες προσαρμόζονται στο δικό σας χαρακτήρα και σας χαρίζουν ένα επιτύχεμενο και επιθυμητό αποτέλεμα αλλάζοντας σας την διάθεση και την ψυχολογία!

 

ΑΡ

 

ΑΡΤΕΜΙΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Φωτεινές αποχρώσεις, fun διάθεση και girly λεπτομέρειες βάζουν χρώμα στον φετινό  χειμώνα και δίνουν έξτρα λάμψη στα ματιά.

Στις κορυφαίες τάσεις μακιγιάζ για τον χειμώνα 2022-23 θα συναντήσουμε extreme αλλά και κλασικά μακιγιάζ, όπως για παράδειγμα σκιές σε καφέ/γήινο και χρυσό χρώμα μαζί με το σαγηνευτικό κόκκινο κραγιόν που δεν θα μπορούσε να μην φορεθεί και αυτή την σεζόν σε όλες τις αποχρώσεις και υφές. Επίσης το χρώμα φέτος δεν θα περιοριστεί μόνο στα χείλη, αλλά και στα μάτια. Smokey eyes σε έντονα χρώματα όπως μπλε και φούξια, λαμπερά details και μεταλιζέ σκιές.

Ο αγαπημένος μου συνδυασμός μακιγιάζ είναι σάπιο μήλο και Μπορντό με μια πιο φωτεινή σκιά στο εσωτερικό του ματιού, σκούρο eyeliner και έντονη μαύρη μάσκαρα για το ιδανικό cat eye look. Ελαφρύ contouring, γήινο ρουζ και λαμπερά ζυγωματικά με highlights για φρεσκάδα στο πρόσωπο. Στα χείλη προτιμώ nude ή απαλές αποχρώσεις του ροζ με lipgloss για πιο juicy χείλη.

Το σάπιο μήλο είναι μια ασφαλής πρόταση που συστήνεται για all day εμφανίσεις, χωρίς περιορισμούς, καθώς είναι μια απόχρωση που ταιριάζει σε έντονα αλλά και σε πιο natural μακιγιάζ. Οι περισσότερες γυναίκες το προτιμούν στα χείλη αφού είναι ζεστός χρωματισμός και φωτίζει το πρόσωπο . Προτείνω να το συνδυάσεις τις πρωινές ώρες με ελαφριά nude σκιά, ενώ το βράδυ μετέτρεψε το σε πιο elegant style με καφέ ή χρυσές αποχρώσεις και έντονη μάσκαρα. Οι γυαλάδες στο πρόσωπο αποτελούν extra tip για ένα glamour και εντυπωσιακό makeup look.

Επίσης κάτι εύκολο και γρήγορο που προτείνω είναι η χρωματιστή μάσκαρα. Αν και συνήθως παραπέμπει σε κάτι πιο καλοκαιρινό, το χρώμα στις βλεφαρίδες μπορεί να φορεθεί και των χειμώνα ώστε να δώσει ένταση και ζωντάνια στο μακιγιάζ μας.