5+1 προτασεις απο Mindy Boutiques :Καλεσμενη σε γαμο

Είσαι καλεσμένη σε γάμο , αλλά δεν ξέρεις τι να φορέσεις και ψάχνεις να βρεις εκείνο το ρούχο που θα σε εντυπωσιάσει . Ε ναι λοιπόν αυτό σκέφτεσαι !!! Θέλεις  να είσαι λαμπερή , όμορφη και κυρίως να φορέσεις ένα ρούχο που δεν θα το φοράει καμία άλλη και θα εκπέμπει κομψότητα και θηλυκότητα.

Είναι καλοκαίρι και τα χρώματα έχουν την τιμητική τους .Το πράσινο ,λιλά , κίτρινο ,πορτοκαλί , χρυσό αλλά και το λευκό μπορούν να κλέψουν τα βλέμματα . Ένα ρούχο όσο απλό και να είναι φορώντας τα κατάλληλα κοσμήματα και εννοείται ένα εντυπωσιακό ζευγάρι πέδιλα είσαι έτοιμη για να λάμψεις ως καλεσμένη .

Η μόδα αυτό το καλοκαίρι προστάζει φορέματα με κοψίματα , σε στενή γραμμή , φορέματα με βολάν , one shoulder , sweetheart.Όσο για τα υφάσματα θα βρεις πολλές επιλογές αφού τα γυαλιστερά , τα printed, ακόμη και τα Lycra , τα διαχρονικά chiffon και τα sequins σου κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την απόφαση σου .

Κάπου εδώ όμως θα σου πω ότι εκτός από φορέματα ,έχεις την επιλογή να φορέσεις και two pieces sets που είναι μια τάση η οποία έχει αγαπηθεί . Ενώ οι ολόσωμες παντελονες ειναι εξίσου μια ξεχωριστή πρόταση .

Το στυλ που θέλεις να υιοθετήσεις το επιλέγεις εσυ και μόνο αφού θα πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις . Boho , girly , classy , modern , semi modern. Ότι και να επιλέξεις φρόντισε να του δώσεις το σωστό «στήσιμο» έτσι ώστε να είσαι κομψή και όμορφη .Ένα καλό hairstyle και ένα λαμπερό makeup είναι το κλειδί σου για μια λαμπερή εμφάνιση .

964B45BD-A5F3-42E7-8E00-8958CEBF6C32
9DEF2A5D-6E61-433C-B0A7-87F269F16BD9

Επειδή ξέρω ότι σου αρέσει να βλέπεις ιδέες για να επιλέξεις το τέλειο  outfit ως καλεσμένη στο γάμο θα σου δείξω 5+1 επιλογές από Mindy Boutiques. Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων που ντύνει κάθε γυναίκα με άποψη και που αγαπά την ποιότητα και το μοναδικό . Η Mindy Boutique ξέρει πως να δώσει credits στην εμφάνιση σας και να τονώσει την αυτοπεποίθηση σας. Εξάλλου η ιστορία της αγαπημένης boutique μας έχει δείξει πως είναι επιλογή χιλιάδων γυναικών που θέλουν να είναι καλοντυμένες από το πρωί μέχρι το βράδυ . Τα Mindy Boutiques απευθύνονται σε αυτές τις γυναίκες που αγαπούν την καλή αισθητική ,τον σωστό συνδυασμό , την διαχρονικότητα και κυρίως που μπορούν να εκφράσουν την γυναικεία κομψότητα και φινέτσα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η Mindy Boutique αγκαλιάζει  κάθε σωματότυπο και μπορεί  να προσαρμόσει  κάθε δική τους δημιουργία .https://instagram.com/mindy_boutiques?igshid=MzRlODBiNWFlZA==