Εισαι ολα οσα εχω ονειρευτει

Είσαι όλα όσα έχω ονειρευτεί .. η δύναμη μου , το χαμόγελο μου , τα όνειρα μου, ο κόσμος μου ολόκληρος μέσα στα δικά μου μάτια . Αγάπη και έρωτας μαζί . Δυο συναισθήματα που κάθε μέρα γίνονται πιο έντονα και ξέρεις γιατί ; Επειδή εσύ είσαι παντού .. τριγυρνάς στο κορμί μου , στην ψυχή μου , στην καρδιά μου . Είσαι όλα όσα έχω ονειρευτεί γιατί μαζί σου έμαθα να είμαι εγώ , έμαθα το «ένα» και το «εμείς» . Ο κόσμος αγάπη μου έχει γίνει καλύτερος και η ζωή πλέον έχει νόημα , είναι γλυκιά , όμορφη ,έχει άλλη μυρωδιά . Σε ερωτεύτηκα από το πρώτο μας φιλί , σε αγάπησα από την πρώτη αγκαλιά , σε λάτρεψα από το πρώτο χάδι .Είσαι όλα όσα έχω ονειρευτεί και δεν να ανοίξω ποτέ τα μάτια μου για να σε χάσω από τα όνειρα μου ..

Να βρεις αυτόν τον άνθρωπο που θα σε αγαπά και θα σε θέλει για πάντα δίπλα του , που θα σε κοιτάζει και θα λιώνεις , που θα σε βάλει στην ζωή του και θα σου πει .. μην φύγεις ποτέ..με ακούς ..ποτεεεε     

Και τότε τα όνειρα θα είναι η ζωή σου , θα είναι η καλημέρα και η καληνύχτα σου , το σε αγαπώ και σε χρειάζομαι , το ζωή μου και ψυχή μου … γιατί θα είναι όλα όσα είχες ονειρευτεί .