Η leopard πρόταση από me.online clothing

Φέτος τα leopard prints θα πρωταγωνιστούν και θα κλέψουν εντυπώσεις . Είναι ίσως ένα από τα πιο διαχρονικά prints που αξίζει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας .

Ένα total leopard outfit ή ένα item θα δώσει info για fashionable look. Τα leonard prints τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ και αν είσαι από αυτές τις γυναίκες που είναι πιστές  followers της εν λόγω τάσης , τότε θα ξέρεις ότι μπορείς να τα συνδυάσεις με πολλές αποχρώσεις και μοτίβα . Δημιουργείς τα πιο πολυσύνθετα styles όπως μοντέρνο ,κλασικό , rock .

Η me. onlineclothing έβαλε στην ολοκαίνουργια της συλλογή ένα chic leopard two pieces set τύπου pyjamas. Η απόλυτη πρόταση για ξεχωριστές εμφανίσεις. Με αθλητικό παπούτσι ή sneakers  ή αρβυλακια ή γόβα , το συγκεκριμένο outfit θα πρωταγωνιστεί .

Ακόμη και τις κρύες ημέρες του χειμώνα , το παντελόνι μπορεί να φορεθεί με μάλλινο ζιβάγκο , με μάλλινα tops  γενικότερα ή με hoodies.

Εγώ το έχω συνδυάσει με λευκό αθλητικό παπούτσι θέλοντας να  λανσάρω ένα πιο cozy and chic look. Το συγκεκριμένο outfit είναι must για αυτή την σεζόν και σίγουρα θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου για all day εμφανίσεις .

Αν είσαι fan του online shopping τότε στη me. onlineclothing θα απολαύσεις τις αγορές σου γιατί θα βρεις ποιοτικά ρούχα με γούστο , άποψη που εκπέμπουν κομψότητα και θηλυκότητα .Θα rανακαλύψεις τον εαυτό σου και το στυλ σου μέσα από διαφορετικά outfits  .

https://instagram.com/me.onlineclothing?igshid=YmMyMTA2M2Y=

2A55E8E4-F34A-4CF8-A6AC-D76B46563F42
98D25249-62A4-4073-9171-21BBB9802DE7