AUTUMN MAKEUP TRENDS

Είμαστε και επίσημα πλέον στο φθινόπωρο, γι αυτό θα μοιραστώ μαζί σας τα πιο fashionable makeup trends για αυτή την σεζόν. Οι γνωστοί οίκοι ομορφιάς στα runways μας έχουν εντυπωσιάσει για τις νέες τάσεις στα makeup looks, όπου κυριαρχεί η κομψότητα και η φυσικότητα.

Έντονα χρώματα κραγιόν στα χείλη όπως κόκκινο, μπορντο καιτο χρώμα του κρασιού είναι ένα από τα makeup looks που θα πρωταγωνιστουν.

Το highlighter είναι το makeup statement, που χαρίζει λάμψη στα ζυγωματικά. Έτσι αφήστε για λίγο στη άκρη το ρουζ και αποκτήστε ενα πιο φυσικό και γήινο look.

‘No make-up ‘make-up look το απόλυτο φυσικό look , μόνο με concealer και μάσκαρα και lip gloss χωρίς χρώμα.

Έντονο eyeliner μ ή μαύρο μολύβι στο εσωτερικό των ματιών εμπνευσμένα looks από την δεκαετία των 60’ s επιστρέφουν, που τονίζουν το βλέμμα αλλά και το σχήμα των ματιών. Ενώ τα χρωματιστά eyeliner και σκιές είναι η νέα τάση για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Οι makeup artists προτείνουν την εφαρμογή των σκιών ή eyeliner σε 3-5 πόντους πιο μακριά από ρίζες των βλεφάρων, το γνωστό cut crease look.

e24dbf63ee81d9cd3143d9b25f830063
ea24566fa379f639d0b3ca9a5bc86d61

Δεν θα μπορούσαν όμως οι makeup artists να αποφύγουν την λάμψη στα makeup looks για το φθινόπωρο. Σκιές με glitter και λάμψη στο κινητό βλέφαρο σε καφέ, χρυσούς ή μπρονζε αποχρώσεις. Μας προτείνουν smokey eyes makeup σε αυτούς τους τόνους, όπου το βλέμμα γίνεται πιο εκθαμβωτικό. Μάλιστα για όλες εσάς που αγαπάτε τα έντονα χρώματα φρόντισαν να μας δείξουν makeup looks με σκιές σε σμαραγδί, μπλε, μωβ και τιρκουαζ. Ενώ σε ένα πιο φυσικό μακιγιάζ χρησιμοποιούν μάσκαρα με χρώμα και όχι την κλασσική μαύρη, για να δώσουν ένα πιο ζωηρό βλέμμα.

Δοκιμάστε και βρείτε πιο makeup looks σας ταιριάζει και αναδείξτε την θηλυκότητα και την κομψότητα σας μέσα από τις όμορφες και εναλλακτικές προτάσεις των makeup artists.