ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ;

Πιστεύεις στον Άγιο Βαλεντίνο ;Εγώ πάλι όσο ρομαντική και αν σου φαίνομαι αυτό τον Άγιο δεν τον πιστεύω καθόλου . Είναι αυτή η μέρα που το «δήθεν» προσπαθεί να γίνει αληθινό . Το πετυχαίνει !!! Ποσό θα αντέξει ένας ψεύτικος ή ένας φτιαχτός έρωτας ;

Γιατί ο πραγματικός έρωτας δεν χρειάζεται καμία μέρα σαν αυτή , γιατί το πάθος και η έλξη έχουν τον πρώτο λόγο . Γιατί όταν τα βλέμματα τους συναντιώνται γίνονται ένα και όταν ακουμπήσουν τα κορμιά τους ξέρουν ότι ανήκουν ο ένας στον άλλο .

Στην αγάπη και στον έρωτα , δεν χρειάζονται « ξυπνητήρι». Αφού το γέλιο , η κατανόηση , η επικοινωνία , η φροντίδα , η εκτίμηση και ο θαυμασμός τα κρατούν ζωντανά .

Και εκεί που βλέπεις «ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγαράκια» ανήμερα της ερωτικής εορτής , σκέφτεσαι πόσο καλά ξέρει ο ένας τον άλλο ,πόσο καλά γνωρίζει τα θέλω του , τις σκέψεις του , τα όνειρα του . Γιατί οι «δήθεν έρωτες» αγνοούν την πραγματικότητα και απλά δημιουργούν ένα δρόμο που τους κάνει να αισθάνονται καλά .

Εγώ πιστεύω στον έρωτα , σε αυτόν που ξεκλειδώνει τα πιο αληθινά και αγνά συναισθήματα . Σε αυτόν που σε γεμίζει χωρίς να σου δίνει ψεύτικες εικόνες . Πιστεύω στον έρωτα που σε κάνει να χαμογελάς με τα απλά και τα λίγα ..σε αυτόν που σου μαθαίνει κάθε μέρα πως αξίζεις τα καλύτερα ..Σε αυτόν τον έρωτα που πίσω του κρύβει την πιο αληθινή αγάπη .