ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ LUXURY SOFAS

Συνήθως όταν πρόκειται να επιλέξουμε καναπέ για το σαλόνι μας, επιλέγουμε πρώτον να είναι άνετος και δεύτερον χρωματικά να μην είναι έντονος και μένουμε σε γήινες αποχρώσεις του καφέ, του γκρι και φυσικά το μαύρο. Συνηθισμένα χρώματα, τα οποία μας επιτρέπουν να κάνουμε εύκολους συνδυασμούς. Χρωματισμοί που εκπέμπουν σταθερότητα, ισορροπία και συντηριτικοτητα στον χώρο. Παρ’ολα αυτά η δικιά μου φιλοσοφία, είναι ότι ένα σαλόνι για έχει άποψη, πρέπει να του βάζεις όλα εκείνα τα στοιχεία που θα εκφράζουν την διαφορερικοτητα και την καλαισθησία. Ο καναπές είναι το πιο δυνατό στοιχείο, αφού είναι το πρώτο που θα τραβήξει την προσοχή. Ένα φωτεινό χρώμα αλλα και ένα πρωτότυπο σχέδιο μπορούν να κλέψουν τις εντυπώσεις. Το συνηθισμένο πολλές φορές κουράζει και κυρίως μας συμβιβαζει με την ιδέα του. Θελω το σαλόνι να εμπνέει ζωντάνια, θετική ενέργεια, να έχει άποψη. Να εκπέμπει γούστο και βλέποντας το να αποτελεί πηγή έμπνευσης, να σου βγάζει συναίσθημα και να σου προκαλεί θαυμασμό. Τόλμησε να τοποθετήσεις ένα καναπέ που δύσκολα θα τον συναντήσεις σε ένα άλλο σπίτι. Το design και το χρώμα του να δίνουν στυλ στο χώρο σου. Βελούδινους, καπιτονέ, μοντέρνος η ή κλασσικός σε χρωματισμούς που θα μιλάνε χωρίς περιττά διακοσμητικά στοιχεία. Πάντρεψε στυλ, συνδύασε το baroque με το classy ή άσε το μοντέρνο στοιχείο να μιλήσει μέσα από το κλασσικό. Ανακάλυψε χρώματα που θα φωτίζουν το σαλόνι σου και θα δημιουργούν υψηλή αισθητική.

e2dc9bcb9c4a07da7079b17c25793290
bc665d8cb7ae0b388eace40cdb47c2b1

Εγώ βρήκα μερικά και σου λέω τόλμησε το.Aqua, γαλάζιο, terracotta, bronze, χρυσό, burnt orange. Προδίδουν αίγλη από την μία και μοντερνισμό από την άλλη. Ταιριάζουν με πολυθρόνες σε μαύρο, λευκό ή σε γκρίζο. Ένας aqua velvet καπιτονέ καναπές συνδυάζεται πολύ με silver έπιπλα που θα δώσει το μοντέρνο στοιχείο. Εγώ πάλι θα κρατούσα ένα total White inspiration και ο aqua καναπές θα ήταν η λεπτομέρεια στο χώρο μου. Δοκίμασε επίσης και έπιπλα καθρέφτη για να πετύχεις μια πολύ glamour διακόσμηση.

Από την άλλη ένας bronze ή gold καναπές μπορεί να σου δώσει κάτι ενδιάμεσο μεταξύ κλασσικού και μοντέρνου. Ένα κρεμαστό φωτιστικό σε χρυσό σε συνδυασμό με o floor mirror, ο χώρος σου θα αποκτήσει ένα πιο classy and chic στοιχείο. Τα μαύρα έπιπλα ταιριάζουν άψογα, ενώ αν θες να κρατήσεις total gold ή total bronze decor, τότε το σαλόνι σου θα είναι πολύ ζεστό και πολύ χλιδατο.

Τerracotta and burnt Orange colors. Χρώματα διαχρονικά, δοκιμασμένα. Αυτοκρατορικα με ύφος και φινέτσα. Ταιριάζουν άψογα με μαύρο χρώμα μπορούν να δώσουν διαφορετικά styles αναλόγως πως θα τα συνδυάσεις. Ενώ το χρυσό θα είναι ο συνδυασμός που θα δώσει πιο baroque decoration.

Η επιλογή του καναπέ σου φρόντισε να είναι διαχρονική, αλλά να είναι γουστόζικη και να έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα προδίδουν στυλ και κομψότητα στο χώρο σου.