ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ

Το σημερινό post αφορά την μανούλα ή την νονά. Ιδέες για δωράκι στους καλεσμένους για την βάπτιση του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας. Θέλεις να ευχαριστήσει τους καλεσμένους σου με ένα όμορφο και ιδιαίτερο δωράκι?Η επιλογή σου πρέπει να είμαι τέτοια έτσι ώστε να τους εντυπωσιάσει αλλά και να τους φανεί χρήσιμη ταυτόχρονα!!! Ανάλογα με το budget, μπορείτε να βρείτε ή να δημιουργήσετε κουτιά με διαφορά υλικα όπου θα εντυπωσιαζουν. Αιθέρια έλαια και άλατα σε μικρά μπουκαλάκια, σε συνδυασμό με αρωματικό κερί και αποξηραμένα αρωματικά λουλούδια. Προϊόντα spa στο σπίτι θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους ενώ κουτιά με φρέσκα πέταλα από τριαντάφυλλα και λοσιόν για το σώμα θα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Προσωπικά αγαπώ τα κουτιά με αρωματικά διακοσμητικά σαπούνια και dry flowers ή λεβάντα όπου μετά μπορουν να διακοσμήσουν ένα μπάνιο.

IMG_20200811_153850
8b4a3570cb6a7567216ae3cde5f59cd0

Μια επιλογή που σίγουρα όλοι θα λατρέψουν είναι κουτί με μικρές μπουκιές από γλυκά ή macarons. Μπορείτε να προσθέσετε λουλούδια εποχής.Εάν επιθυμείτε να δώσετε κάτι πιο luxury και ιδιαίτερο τότε ένα Infinity rose σε κουτί πολυτελείας, είναι η επιλογή σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε φούξια, royal blue, mint ή peach. Κουτιά με κομψό δοχείο από μέλι ή μπουκάλι με λικέρ ή κρασί είναι μερικές ακόμα επιλογές που αν φροντίσεις να συνδυάσεις σωστά με γουστόζικα αντικείμενα θα κλέψουν εντυπώσεις. Εκτός από τα κουτιά σας έχω μια επιλογή που σίγουρα είναι ιδιαίτερη και θα γοητεύσει τους καλεσμένους σας. Διακοσμητικά στεφανακια πόρτας με συνθετικά λουλούδια ή πρασινάδα !!! Επιλέξτε λουλούδια με χρώμα όπως ροζ ή peach πεονιες

Ότι και να χαρίσετε στους καλεσμένους σας, φροντίστε να δείξετε μέσα από το δωράκι την αγάπη και την εκτίμηση σας προς αυτούς.