HOW TO DECOR YOUR LIVING ROOM AFTER CHRISTMAS SPIRIT

Δημιουργήστε την

Σας νιώθω απόλυτα!!! Το να στολίζεις για τα Χριστούγεννα, είναι μια όμορφη και χαρούμενη διαδικασία.. Έλα όμως που πρέπει τώρα να τα μαζέψεις όλα και νιώθεις ότι θα χαθεί η μαγεία από το χώρο σου!!! Μην μου στεναχωριέσαι γιατί θα σου δώσω ιδέες για να διακοσμήσεις το σαλόνι σου και να συνεχίσει να δείχνει όμορφο και γουστόζικο. Δεν ήταν καθόλου τυχαίο που σε προηγούμενο post για Χριστούγεννιατικη διακόσμηση  είχα προτείνει διακοσμητικους δίσκους με γυαλλι ή με καθρέφτη, αλλά και λεπτά κηροπήγια ή κεριά!!! Τώρα όλα αυτά δεν χρειάζεται να τα μαζέψεις, αλλά βάλε την φαντασία σου και δημιούργησε!!! Ένα Coffee table ή ένα side θα δείχνουν πολύ cozy όταν βάλεις ένα τέτοιο δίσκο με κεριά. Αν θέλεις κάτι πιο boho, τότε ένα mix & match χρωμάτων  από mpordo, γκρίζο  ροζ και μεγεθών θα σου δώσουν αυτό το αποτέλεσμα. Εάν όμως προτιμάς κάτι πιο minimal, που θα κράτα σε ισορροπία το στυλ του χώρου σου, αλλά ταυτόχρονα θα δώσει χρώμα, τότε προτίμησε navy ή royal blue αρωματικά κεριά.  Αν όμως το λευκό κερί είναι η αδυναμία σου, τότε σου προτείνω να κρατήσεις τα ψηλά γυάλλινα ρεσο και να τα διακοσμήσεις. Είναι όμορφη επιλογή για να τα βάλεις μπροστά ή διπλά από το  τζάκι ή ακόμη και σε μια κονσόλα. Εάν μέσα μπορείς να βάλεις περισσότερο από ένα κερί, τότε σκέψου για διαφορετικά ύψη και μεγέθη. Στην αγορά εκτός από κυλινδρικα γυάλλινα βάζα, μπορείς να βρεις και ορθογώνια. Τα ψηλά λεπτά χρυσά κηροπήγια ή ακόμη και τα γυάλλινα, είναι το νέο  decor statement. Διακόσμησε σε ένα μπουφέ, κονσόλα, τραπεζαρία, side table αρκετά μαζί.Θα τα λατρέψεις πιο πολύ όταν επιλέξεις κεριά σε baby pink και ροδακινί απόχρωση. Ενώ το κυπαρρισι θα είναι η λεπτομέρεια που θα συζητηθεί. Εννοείται ότι ακόμη και στους δίσκους που έχω ω αναφερθεί πιο πάνω, μπορείς να συγκεντρώσεις τα λεπτά κηροπήγια. Δώσε χρώμα στον χώρο σου με artificial flowers!!! Λατρεύω τις ορτανσιες σε μεγάλους ογκώδης βάζουν, διότι είναι ένα επιβλητικό λουλλούδι, που φημίζεται για την αρχοντιά του.Επιμενω σε ένα συνδυασμό Μπορντό, μωβ και πινελιές από μουσταρδί.Είναι μια αποκλειστική πρόταση για το σημείο υποδοχής σε ένα κυκλικό τραπέζι ή μια κονσόλα. Όσο πιο μεγάλος ειναι το βάζο και όσο πιο πλούσιος σε διακόσμηση, τόσο εντυπωσιακό θα ειναι και το αποτέλεσμα.
Αν ακόμη δεν  έχεις βρει χαλί για το σαλόνι σου, τότε ψάξε και τοποθέτησε ανάλογα με το στυλ που έχει ο χώρος σου. Το χάλι πάντα δημιουργεί ζέστη ατμόσφαιρα. Boho, romantic, floral, baroque, με περίτεχνα μοτίβα, μονόχρωμα και ότι άλλο σου κάνει κλικ.Το χαλί είναι στοιχείο πολυτελείας και είτε ακολουθείς κλασσική, είτε μοντέρνα γραμμή, είναι must σε ένα σαλόνι, ειδικά όταν είναι το all day living room!!! Ένα  μεγάλο velvet καπιτονέ pouf είναι ακόμη μια λεπτομέρεια σε ένα σαλόνι. Ορθογώνιο ή στρογγυλό!!! Μπορείς να το ακουμπήσεις ακόμη και σε μια γωνιά δίπλα από μια πολυθρόνα και βάλε του πολλά πολλά μαξιλάρια!!! Αν θέλεις πολυχρωμια, φρόντισε να ταιριάζει με το στυλ όλου του χώρου, αλλά μπορείς να κρατηθείς σε μια απόχρωση και να συνδυάσεις διαφορετικούς τόνους Αλλιώς με βάση την παλέτα χειμερινών χρωμάτων συνδύασε και δώσε ένα πιο ζεστό αποτέλεσμα. Μην φοβηθείς να δέσεις Μπορντό με χρυσό ή μουστάρδι με royal  blue.
Wine or beverage station tray είναι μια πολύ διαφορετική πρόταση. Αφού μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σαν εναλλακτική ιδέα για τραπεζάκι. Διακόσμησε με decor books, ποτήρια κηροπήγια, decorative μπουκάλια, βάζα με λουλλούδια.
Μεγάλωσε τον χώρο σου, τοποθετώντας στρογγυλούς καθρέφτες στον τοίχο. Μπορείς να βάλεις είτε με κορνίζα, είτε χωρίς. Διαφορετικά μεγέθη και όλοι μαζεμένοι στο ίδιο σημείο, θα δώσουν την εντύπωση ενός πίνακα και συνάμα θα φωτίσουν το σαλόνι σου. Δημιούργησε σε οριζόντια ή κάθετη θέση, αναλόγως πως θέλεις να φαίνεται.
Αν κάνεις κάτι τέτοιο πάνω από μια κονσόλα ή μπουφέ, τότε μεγάλα βάζα διακοσμημένα με πυκνές  πρασινάδες ή σε συνδυασμό με. συνθετικά λουλλούδια θα δίνουν την αίσθηση πολυτελείας. Δύο με τρία ογκώδες βάζα θα απογειώσουν την διακόσμηση του σαλονιού σου.
Μελέτησε όλες τις ιδέες και με καλή διάθεση φτιάξε και προσάρμοσε το χώρο σου, ανάλογα με το στυλ και την προσωπικότητα σου.