ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ALL ABOUT BEADS

Το HappyFacesblΠολλές φορές η διαδικασία να ψάξεις για δωράκι είναι χρονοβόρα και κάποιες φορές σε “δυσκολεύει”.Ολο αυτό γιατι δεν ξέρεις εάν θα αρέσει η επιλογή σου. Ειδικά όταν είναι κάτι προσωπικό, σκέφτεσαι εάν ταιριάζει με το στυλ και εάν θα το φοράει. Εγώ προσωπικά όταν αγοράζω για εμένα ξέρω πολύ καλά τι θέλω, τι μου ταιριάζει, πως θα το συνδυάσω. Όταν πρόκειται όμως να ψάξω για, ένα γυναικείο δωράκι εκεί θέλω τουλάχιστον μια ολόκληρη ημέρα!!! Θέλω η επιλογή μου να αρέσει, να εντυπωσιάσει!!! Θέλω το δικό μου δώρο να είναι διαχρονικό και να θυμίζει ποιος το δώρισε.

PSX_20210617_193423
dav

Όταν πήρα δωράκι από το αγαπημένο μου All About Beads αντίκρυσα όμορφες και unique χειροποίητες δημιουργίες!! Δύο πανέμορφα κολιέ διαφορετικά το ένα με το άλλο.. Αλλά φτιαγμένα από την Τζοάννα με την ίδια αγάπη και συναισθηματική αξία. Σημαντικό είναι όταν δίνεις ένα δωράκι να νιώθει ο αποδέκτης του, ότι αυτό που του χάρισες δεν ήταν απλά ένα δώρο, δεν ήταν μια υποχρέωση αλλά έψαξες και βρήκες κάτι μοναδικό, όμορφο, ασυνήθιστο, κομψό, κάτι που θα το έχει για πάντα.

Το All About Beads και η Τζοάννα ξέρουν πως να χαρίζουν συναισθήματα μέσα από τις χειροποίητες δημιουργίες. Μοναδικά δωράκια για μοναδικούς ανθρώπους. Ταιριάζουν σε κάθε στυλ, είναι fashion, είναι trendy, κλασατα, κομψά. Δημιουργίες που σίγουρα θα εντυπωσιασουν και θα μεταφέρουν συναίσθημα.

https://www.instagram.com/_all_about_beads_/?hl=en