ΣΤΥΛΑΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΕΘΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα γυαλιά ηλίου.Δεν υπάρχει περίπτωση χειμώνα /καλοκαίρι να βγω έξω από το σπίτι και να μην τα φορέσω. Είναι από αυτά τα must accessories που δεν αποχωρίζομαι και αγαπώ ιδιαίτερα. Είμαστε πολύ κοντά στο κοντά στο καλοκαίρι και μας θέλω με στυλ και φινέτσα. Και ναι τα πιο stylish sunglasses μπορούν να μας δώσουν το πιο στυλατο look. Ή που θα σου ταιριάζουν διαφορα κομμάτια ή που θα κολλήσεις με την πρώτη σε αυτό που πιστεύεις ότι σου ταιριάζει και θα μείνεις εκεί.

Στα fashion shows των μεγαλουπολεων, οι σχεδιαστές μόδας έχουν λανσάρει τα outfits με τα πιο hot designs από τα μεγαλύτερα brands. Τα γνωστά aviators or pilot με μεταλλικό σκελετό εινσι το trend που έχει καθιερωθεί και αγαπηθεί. Ενώ τα cat eyes sunglasses είναι το statement για κομψές νεανικές και all day εμφανίσεις, εμπνευσμένα από την δεκαετία των 80’s.Θα αγαπήσετε πολύ φέτος τα clear acrylic frame sunglasses , τα οποία είναι classic and chic. Θα σου δώσουν ένα σοφιστικέ και παρισιανικη look ειδικά αν τα φορέσεις με πουκάμισο και τζην. Ο οίκος Dolce & Gabbana στο fashion show μας πρότεινε oversized τετράγωνα κυκλικά και ορθογώνια sunglasses μια επιλογή για όλες όσες θέλουν κάτι μεταξύ κλασσικού και μοντέρνου. Η απόλυτη πρόταση για να φορέσεις σε ένα cocktail party ή άλλο event αφού ταιριάζουν πολύ με αέρινα καλοκαιρινά φορέματα ή γενικότερα με summer outfits.

Το καλοκαίρι μας επιτρέπει να φορέσουμε χρωματιστούς σκελετούς και μας δημιουργεί μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Το λευκό χρώμα είναι αυτό που θα πρωταγωνιστει ενώ αναδεικνύει τα sunkissed Faces. Ο οίκος Miu Miu μας εντυπωσίασε με τα ορθογώνια γυαλιά ηλίου σε πορτοκαλί ή μπλε χρώμα.

Τα διακοσμημένα γυαλιά είναι μια ιδιαίτερη επιλογή αφού λίγες το τολμούν. Είναι trend και θα φορεθεί πολύ αυτό το καλοκαίρι και θα σου έλεγα ότι αν το τολμήσεις θα είσαι πολυ glamour και σικατη.

Αφού επιλέξεις το γυαλί που σου ταιριάζει, μην ξεχάσεις να βρεις και την αλυσίδα που είναι το accessories statement θα κρατάνε τα γυαλιά σου, ενώ θα σου δίνουν στυλ. Λεπτες ή chunky chain είναι επιλογές που θα ολοκληρώσουν το look σου. Οι Λεπτες αλυσίδες ταιριάζουν με κάθε chic εμφάνιση, ενώ τα chunky chains ταιριάζουν σε πιο sporty και casual outfits. Συνδύασε χρωματικά σωστά με το γυαλί, έτσι ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Εγώ έχω κολλήσει με τα cat eyes sunglasses και ένα τέτοιο στυλ σίγουρα τονώνει την αυτοπεποίθηση και δίνει ένα πολύ νεανικό και κομψό look