MOTHER AND DAUGHTER /ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ALL ABOUT BEADS

Η σχέση μαμάς – κόρης είναι πολύ ιδιαίτερη και το δέσιμο είναι μοναδικό.Αγάπη και έρωτας μαζί. Συναισθήματα που δείχνουν ότι τίποτα και κανένας δεν μπορεί να μπει ανάμεσα τους. Ένας απερίγραπτος θαυμασμός που η κόρη θέλει να μοιάσει της μαμάς αλλά και η μαμά την καμαρώνει και αισθάνεται υπέροχα όταν βλέπει μέσα στα μάτια της, τον δικό της εαυτό. Πολλές φορές το μήλο πέφτει κάτω από την μηλιά, και εδώ είναι που η κόρη “αντιγράφει ” την μαμά και ξεκινάει να ανοίγει τα συρτάρια της και να “δανείζεται” ότι επιθυμεί!!!

Δεν θα μπορούσε το αγαπημένο All about beads και η Τζοάννα Σαββίδη να μην μας δείξουν προτάσεις τόσο για την μαμά, όσο και την κόρη. Βραχιόλια (χέρι και πόδι) και κοιλιέ φτιαγμένα με ημιπολύτιμους λίθους αλλά και πιο “παιχνιδιάρικες” επιλογές με ζωηρά χρώματα και θέματα (fruits, smiley Faces emotions, καρδούλες, κοραλια ).

Η Τζοάννα εχει μια υπέροχη σχέση με την κόρη της Ντοριλια και όλη αυτή η θετική τους ενέργεια, οδήγησε την Τζοάννα να μας δείξει ιδέες για χάρη αυτή της μοναδικής σχεσης.All day προτάσεις που φοριούνται είτε με μαγιό είτε και με πιο formal outfits. Ιδέες που γοητεύουν την κόρη ανεξαρτήτως ηλικίας και νιώθει υπέροχα όταν φοράει κατι παρόμοιο με αυτό της μαμάς.https://www.instagram.com/_all_about_beads_/?hl=en